sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Joululomaa!

Nyt siis joululoma on virallisesti alkanut! Viime päivät täällä asuntolassa ovat olleet yhtä hullunmyllyä, sekä vaihtarit että lähes kaikki korealaisetkin ovat pyörineet ympäriinsä matkalaukkujen ja laatikoiden kanssa, puunanneet huoneita putipuhtaiksi lopputarkastusta varten (johon olin itse valmistautunut todella hyvin siivoammalla sen jälkeen kun kuulin muilta kauhujuttuja siitä, miten naurettavan tarkka tarkastus tulee olemaan - ja läpäisin!)...

Outo fiilis! Toisaalta haikeaa, sillä moni kaveri lähtee tai on jo viikonlopun aikana lähtenyt Soulista. Tosi harva palaa/jää ensi lukukaudeksi, ja tässä viime päivinä onkin ollut jäähyväisiä jäähyväisten perään. Minä kun vietän täällä kevätlukukaudenkin, niin vielä ei ole haikea mieli maasta lähtemisen takia...

Itse oleilen Koreassa siis vielä viikon verran, kun huomenaamulla haen Incheonin lentokentältä äipän, isin ja velipojat tänne joulunviettoon, minkä jälkeen matkataan yhdessä Pekingiin vuodenvaihdetta juhlimaan. Sitten minulla kolmisen viikkoa Thaimaan ja Kambodzan suunnilla reissailua ennen reilun kolmen viikon Suomen visiittiä, ja helmikuun loppupuolella sitten paluu Souliin, kun kevätlukukausi alkaa maaliskuun alussa.

Ensi viikko siis tehokasta turisteilua Soulissa! Toivon tosiaan, että sää hieman lämpenisi, tai ainakin tuo Siperiasta puhaltava tuuli laantuisi... Lunta ei ole, ja tuskin jouluksi tuleekaan.

Takana on nyt neljä iltaa erilaisia ja eriasteisia läksiäispippalointeja ja nyt edessä vuoden vika yö asuntolassa (kera kuuumeisen kolumbialaiskämppiksen, joka jää asuntolaan koko lomaksi). Haikeaa, vaikka odotankin kaikkea tulevaa enemmän kuin innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti