maanantai 17. elokuuta 2009

Jutun juju

Helmikuun loppupuolella sain Tampereen yliopiston hallintokeskukselta tiedon siitä, että olin saanut vaihtopaikan Etelä-Koreasta Soulista lukuvuodeksi 2009-2010. Jeeee! Ensimmäisen tunnin tämän tiedon saamisen jälkeen lähinnä kiljuin ja pompin ympäriinsä innoissani. Täpinän määrä on siitä vain lisääntynyt mitä lähempänä lähdön hetki on, ja nyt kun lentoliput ja viisumi on hankittu, kurssivalinnat tehty, asunto Tampereella alivuokrattu pois, läksiäiset pidetty ja lähtöön on aikaa reilu viikko, alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä että pian olen oikeasti Koreassa.

Oppilaitos johon suuntaan, on nimeltään Sogang University. Sogang on nyt ensimmäistä lukuvuotta Tampereen yliopiston yhteistyökumppanina, joten olen eka ja myöskin ainoa tamperelainen joka sinne tänä syksynä menee.

Lento Souliin lähtee 27. elokuuta, ja vieläkin on pitkä lista kaikenlaista hommaa tehtävänä ennen lähtöä. Tällä hetkellä eniten päänvaivaa tuottaa pakkaaminen. Hieman hankalaa on saada kaikki mahtumaan siihen 20 kiloon, joka on enin sallittu määrä lennolle... Huooh, vaikeaa.

Ajoittaisesta panikoinnista huolimatta olen oikeinkin innoissani ja lasken joka päivä, montako yötä on vielä jäljellä h-hetkeen. (10!)

1 kommentti: